KVAKKSALVER!

Passelig forbannet da jeg fikk en noe uventet reklame opp på siden til et blogginnlegg jeg skulle lese.

Å leve med kroniske plager, ha en diagnose som ikke en lege i verden til dags dato kan forklare helt sikkert hvorfor oppstår og som garantert ikke kan gi deg en kur, og i det jeg skal til å lese et innlegg dukker denne reklamen opp.

JØSS! Jeg åpner og leser, vet det er kvakk kvakk men hva kan dette være?

 

JØSSES JA! Må ha, så blir jeg nok frisk. 

 

Jævla kvakksalvere! Tjene penger på andres håp om å bli friske? Også spesifikt akkurat på diagnosen jeg selv har? SMÅLIG!! Det burde faktisk ikke vært lov engang.

Hvor mange er det ikke som håper på en kvikk fix når alt er prøvd og ingenting nytter? De aller fleste som har en kronisk sykdom er satt helt eller delvis ut av arbeidslivet, som igjen betyr at de lever på trygd, så skal løsningen være å bruke penger på dette? Det er så lavmål at jeg finner ikke ord.

Om dette var fasiten på å bli kvitt fibromyalgi så ville ryktet ha spredd seg som ild i tørt gress, legene ville kastet det etter oss. Mistenker at det skal litt mer til enn gurkemeie, C3 complex (hva nå enn det er) Ingefær, Boswellia serrata, Bioperine, vitamin D og Mangan.

Kort fortalt en gruppe urter og vitaminer, de dreper nok ikke, mulig det er bra for oss også, men kurere Fibromyalgi? 

Veronica

 

#fibromyalgi #fibromyalgi1 #kronisksyk #nutracare #aktiveledd #bloggreklame 

 

 

6 kommentarer

Er så mye sånt at jeg har slutta og registrere det jeg....men...det er sikkert noen som går på..og prøver..og da har du oppnådd det de ønsker....Ish...en skikkelig uting at de skal få reklamere sånn..helt enig..

Toini: Har hørt at det ikke alltid er like enkelt å stoppe disse forsendingene når en ikke vil ha mer, men om det gjelder dette firmaer vet jeg ikke. Uansett smakløst å påstå at dette er et middel som kurerer Fibromyalgi.

Helt enig i dette innlegget, og forsåvidt de andre innleggene dine utrolig flott blogg! Kepp it up!

Hilsen jaevelungene

jævelungene: Tusen takk! Og kvakksalvere kan brenne!

Helt utrolig at det er lov å reklamere sånn!!

Helene Cecilia: Kan kalle det et kosttilskudd, men hevde at dette kurerer Fibromyalgi får meg til å tenne, rett og slett et hån mot oss som har det. Skulle ikke vært lov!

Skriv en ny kommentar